+370 607 01507

info@mooza.lt

Kęstučio g. 58-7, Kaunas


Apvalus šepetys DELUXE

19 SoldNeturime

 29,00 34,00

Lengvas ir greitas formavimas. Tiesinimui, garbanojimui ir šukavimui. Keramikinis šepečio paviršius tolygiai paskirstys korštį džiovinimo metu, o jonų technologija, neleis elektrintis ir pūstis, net ir labai pažeistam sausam plaukui.

Produkto kodas: N/A Kategorija:

Apvalių šepečių linija DELUXE sukurta  su unikalia “Hourglass Shape” technologija. Šepečiai  pasižymi išskirtine keramikine danga ir yra pagaminti pasitelkus jonų technologija. Smėlio laikrodžio formos šepečio paviršius leidžia tiksliai ir efektyviai formuoti bet kokio ilgio plaukus, ir tinka visoms galvos formoms.

Dėl ergonomiškos formos yra sukuriamas platesnis šerių ir plaukų kontaktas, kuris skatina efektyvų džiovinimą ir ypač padeda sukurti  tūrį. Išskirtinė keraminė danga užtikrina, kad džiovintuvo šiluma būtų  tolygiai pasiskirstoma per šepečio plotį , o jonų technologija padeda išvengti plaukų išsipūtimo ir elektrinimosi. Rezultatas: apsaugota plaukų struktūrą formavimo metu.

Naudojimas: Pirmiausia švelniai nusausinti  plaukus, tada naudokite Nenuplaunamą kondicionierių.  Išdžiovinkite plaukus iki 80% sausumo. Padalinkite plaukus sekcijomis ir džiovinkite su šepečiu, greitesniam rezultatui pradėkite nuo pakaušio pusės.

 

Diametras

25mm, 33mm, 43mm, 53mm

Reviews

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Apvalus šepetys DELUXE”

Start typing and press Enter to search

Krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.

Contact to Listing Owner

Captcha Code

Pasirink Miestą

PATARIMAI PAGAL TAVO PLAUKŲ TIPĄ

Dažniausių plaukų priežiūros problemų analizė ir patarimai iš profesionalų.